Sunday, July 22, 2012

Lirik lagu cerita sebenar ..



Assalamualaikum .

hai hai ! Lama dah tak menaip kat blog nie ,
last aku menaip before upu keluar
 .. so, skrang upu pun dah keluar..
nanti aku post pasal upu tu ye :)
aku jalan jalan kat youtube tadi , skali jumpe lagu nie ..
haha . aku taktau nape aku nak share kat blog nie .
ade kena mengena dgn aku ke ? lagu nie citernye kira dia suke
someone dalam diam :) *doa pada Nya saja yg aku mampu 
and 'stalk his profile'(tanpa dia tahu) alohaiii , jiwang mak .hahaha .
ending lagu nie .. 'adakah cinta di balas..' so, doa aje lah . haha.
mungkin lagu nie  untuk diorang yg  dah   break ? tu aku tak tau . haha.
ape pun , enjoy lah lagu nie .
sape suke layan lagu acoustic version,lagu nie memang ngam



2 comments:

Fara Aliza said...

Syed Syamim! Ohsem.. like him n Tasha Manshahar damn damn much lah.. hehehe

eikynsilent said...

@Fara Aliza
hehehe. .them awesome ! :D