Sunday, May 15, 2011

SOMBONG ?

salam. hye,malaysia brunei.
haha. pe lah..  ari nie ari guru. so,slamat hari cikgu.. kepada sape sape yg bergelar cikgu.
TERIMA KASIH bnyak,bnyak,bnyak.  

merujuk kepada tajuk.
sape sombong? haha.  aku lahh.  ada org cakap aku cam tu.. aku bukan nak heboh,tapi ,masalahnye..
dah ramai umat manusia cakap aku cam tu. ye ke.. tak kot. muka je muka sombong. so,kat blog nie.. bole lah aku uar uarkan bahawa i'm not such that type person. huhu. org yg tak kenal aku betol,betol ja.. cakap aku cam tu.
mula mula cam sakit hati jugak nak accept diorang cakap cam tu. but,lama lama lantak lah. haha.
asalkan member member yg aku syg tau aku cam ne.. muka aku muka ketat? haha. ada aku kisah ke.. dah dari azali lahh.. maaf lah,sape yg senyum senyum tu aku lambat senyum tu.. maaf lah. niat aku memang nak senyum
tapi aku nak senyum korang dah toleh..pndang tempat lain.. cam no nak senyum ikhlas. haha. maaf lah ye.
jgn lah korang nak describe org yg muka sombong tu.. semua sombong or jahat or cam bagus. haha.
kalo cam bagus pun pe salah nye.. tapi buat org menyampah jugak la.. sometimes. so,kalo nak member betol betol member.. kenal org tu dulu.. muka je ketat.. tapi hati riang ria.  haha. tol x member member ku syg?
haha.jgn describe org tang muke.. kenal lah dulu hati budi ye. ecehh.. ayat aku cam nak khwin lak.
haha. ok lah.. sape sape yg cari kawan tu.. biar lah baik.jgn nak memlih sgt lah.
korang bukan perfect sgt pun nak kawan budak yg good,good. haha.
nobody perfect. 

yehh. bahagia. haha. :)


huhu~

6 comments:

nora syahira said...

huhuhuh.....
adex aku sombonk kew??
mke ktat kew??
xpnah tau pown..
huhu....klaka larh...
xknl mke xcinte lorh...

sye knl sngt gan pmilik blog yg senget nie...huhuhu...

muke suci jew.....= ))

Hashikin Fuhairah said...

hahaha. engkau sahaja yg kenal daku lahh babe. syg kau lahh. :)

muka suci,hati murni. HAHAHA!-yok yo-

nora syahira said...

huhuhuh...
tau xpew...aku mengenali mu + perangai mu..hohoho

muke suci,aty murni..abh jantung,buah pinggang,paru2 ko apew lak???/

Hashikin Fuhairah said...

jantung?buah pinggang dgn paru paru tu.. seputih mutiara. haha. :)

hati murni lain sume.. putih bak mutiara. hahaha.

mizz mi-young said...

ko smbg....wakakaka....sape yg b'kate itu...

Hashikin Fuhairah said...

hahaha. ada lah ramai umat manusia yg beradadi luar sanun. HAHA. :)