Friday, January 14, 2011

Nikon D 3100

salam.

dilihat kepada tajuk..ape yg terlintas di dalam pemikiran si pembaca?
tentang camera kan?? haha.
yes,absolutely. aku cinta sgt pada benda nie.. obeses babe.
humm. aku x tau lah bila tahun.. or zaman aku akan dapat this thing dengan duit aku sendiri.
nanti dah smbung study kot baru layak nak carik benda nie.. hehe.
tak pe.. aku akan usaha gak nak kan bneda nie jadi milik aku kekal dan abadi lagi.
wahaha. ayat x bole bla.
aku tau ramai da yg tergila gila bidang photography nie.. tapi aku peduli hapa!
yg penting aku nak bnde nie.. haha. x de kena mengena.
aku jealous gile lah sape yg dah de bnde nie beli dgn duit dia sendiri.. if mak ayah support x yah citer lah..
aku pun bole mintak.. tapi x kan nak mintak je an? segan la..
whatever it is.. i'll try to get it.
so.. aku bole buat ske hati aku je nanti. humm.hope aku dapat lah. (:
kepada kawan kawan yg tau aku minat gilak dalam editting.. nie..doa doa kan lah aku ye?
thanks. guys. and who those yg tak tau.. aku kasi tau yg aku suke gile edit mengedit. haha.
even x lah pandai mane mengedit nie.. tapi aku sukee.. itu penting.. (:
kawan aku pun de nak kan aku jadi sifu diorang.. haha. x layak lagi kot korang..maaf.
 happy ending..
haha.

NIkon D3100 .
iloveyou!