Monday, December 20, 2010

miss you,babe.

Assalamualaikum?
pepagi dah tulis blog.. sbb miss kat someone.. la.
humm.Erilyiana. tu lah orgnye.sebuah pertemuan yg sweet*aku jumpe dia kat satu program anjuran skola aku.. nama program tu Berlian(untuk student student elit).so.. kat situ aku kenal dia.ingat x sama kepala.rupe rupenye dia lagi gila. HAHA.penah satu skola lagi kitorang pegi.. share satu mangkuk coco crunch je dgn dia.haha. aku ambik mangkuk,coco tu dgn susu.. then dah habis dia basuh. hehe. miss that moment.aku rindu gelak dia.kalo dah jumpe harookk. haha.kau memang best la babe~
bila dah sampai hari penutup program tu.. kat skola aku lak tu.. haha.
sedih.kitorang jumpe.. then.. buat sistem bater.hehe.tukar barang or bg hadiah.
dia bg aku t-shirt and kat part bawah t-shirt tu..dia jahit nama kitorang.





thanks*nana.aku bg dia teddy bear. dia letak nama teddy tu two E.(2E) sbb nama kami. haha.E for eril and ekin.sweet*name. huhu.

wei,nana nie poem tuk kau.. hope mu suke la. hehe.
aku doa,Allah sentiasa berkati persahabatan kami.amin~ and kitorang terus member.<3!tajuknye..pe pe lah yg ko nak bg. hehe.

A best friend
is always there,
whether you need advice,
or a pep talk,
or even a shoulder to cry on.
A best friend
listens with her heart
and is always honest with you,
even though the truth
may not be
what you want to hear.
A best friend
knows all your secrets,
understands your fears
shares your dreams.
A best friend
never stops believing in you
even if you give up
on yourself.
you are
that kind of friend
to me.
And no matter what happens,
you always will be.
You are my best friend....
my forever friend.

hope member sampai hujung nyawa. waahh.. ayat aku. haha.
aku letak pic kita beb,


nana and aku.



nie pic.time kitorang join program tu.. time nie subjek add.math kot?
pe pe pun.. thanks buat aku gelak je weyh.. HAHA.

ok la. tu je nak tulis.. hehe.korang yg lain.. hargai member ok?even kadang kadang dia lupa kita.. sabar la..dia akan datang kat kita bila susah.. time tu la paling bermakna nak temankan dia..dan dia akan ingat kita sampai bila bila lepas tu.insya'allah. ok,take care!

salam.

5 comments:

Hanani Izzati said...

your entry look interesting because its coulurful

Hashikin Fuhairah said...

hehe. thanks babe.
u can do it too. hehe.
ilove her. hoho.

nie ak pnye! said...

skang die at ne?
ak un indu bf ak..
tp nk wat cmne..
sume ad cmnment msg2..

Hashikin Fuhairah said...

dia kat matix selangor. =(
tu lah.. saba je la. hope dpt jumpe dia. hehe.
thanks raf~ <3!

~nana~ said...

assalamualaikum kin.. aku sedih bace ni lg skali.. hmm. ko de first fren yg bg poem kt aku. terima ksih.. walau mne jauh jarak kite,aku tetap berdoa utk kesejahteraan ko ye. ko study elok2. ilmu to penting.. ape2 yg kita laku kn,perlukan ilmu.. semoga ko berjaya didunia dan diakhirat.. aku akan ingat kenangan2 kite,insyaALLAh.. ade waktu,aku tetap turun sane jumpe ko ye.. ko tgu ye.. doakn kesejahteraan aku jugak ye..