Tuesday, December 28, 2010

The best movie* !

Assalamualaikum?


Aku act,bukan mau cerita tentang movie.. movie nie pun dah lama dah.. tapi aku baru nak story.. sbb..aku slalu sgt tengok movie ni kat rumah..haha. aku nak citer pasal hero dalam movie ni.
aku minat style dia la. sweet ja.. haha. sweet plus style. dalam cite nie.. dia nie.. sangat macho kot?
aku x nak puji melambung.. tapi memang aku suke lah! Syahrul Ezani .
biografi dia aku x ambik tau sgt... x de lah terlampu fans sgt.. just suka tngok dia ja.
suke dengar dia speaking bi. peehh.. berabuk kot~
humm. Kami d movie nie.. aku da beli vcd. Original lagi tuh.. haha.
dah berbelas puluh kali kot aku tengok.. haha. time free je.. rasa nak tngok,aku.. tengok.. time best.. bila diorang buat gigs yg last masa dia nyanyi.. hooo.. sangat handsome..and aku.. gila lagu yg dia nyanyi tuh.
tapi.. act,bukan dia nyanyi pun.. hehe. he's just a actor. haha.
aku nak save dia dalam blog aku.. hehehe. still will remind.

manusia yg lain minat dia tuh.. x pe la.. aku redha. HAHA.
yang aku terus support KAMI nih.. aku layan. KAMI nie.. dari 8tv... masa the series lagi.. layan je citer nye..
diorang dah maju skit.. buat movie.. tayang kat cinema.. hehe. x kan tayang kat toilet lak an..
humm.dari citer ni gak lah.. aku de layan indie band.. cam HUJAN,BITTERSWEET,BUNKFACE,COUPLE,YUNA,DISAGREE.. bnyak lagi weyh..kalo nak listkan.. x larat de. ha.. aku suke layan lagu diorang yg akustik nye.. waa.. best ja.
ok la.. wei,aku dah masuk bab music lak.. nie.. haha.
pe pe.. terus support music tempatan dengan.. filem skali yew!

ezani! sweet ah kau weyh! <3!

Assalam . .
 * bla dengan.. miss NOH hujan yg jadi pujaan hati dulu*hehe. tapi dah tunang dgn mizz nina plak. hoho!



5 comments:

Shim Bomi said...

gosh!,I saw kak thepa pic here, hahahha
"i miss u too, ekyn" aha

-pu3krulniza-

Hashikin Fuhairah said...

HAHA. putrie.. ke?
hehe. dun distrubing us.. he's mine. HOOHOO!

Shim Bomi said...

yup,
ahaha,
ambik la, he's all yours

Hanani Izzati said...

suka indie band ea.hee

Hashikin Fuhairah said...

yup yuo! love indie.