Tuesday, October 25, 2011

kau kakak,musuh,girlfriend,sweetheart,kawan terbaik dan...

assalamualaikum ?
hai blog dlm this week rajin plak mau updates.
org kata, blog kita buat lah ape kita suka kan? ye ke? haha. 
melihatkan kepada tajuk mesti terlintas nak citer pasal someone kan?
memang pun,baru smalam dia dtg lepak rumah aku..  
tapi ari nie nak citer pasal dia lagi, pe hal?
haha. saja. hum,bg aku even dia dulu.. agak jauh..
tapi sekarang dia lah org yg paling hampir dgn aku.. dan buat hari hari 
aku untuk tempoh stp yg bakal tibe nie dgn happy..
even aku takut gile.  :)

hope tajuk aku tak buat kau rasa bangga sgt kan..
haha. yelahh kau kena faham aku,org tak de kakak nie..sgt perlukan kau.
ko ada ckp , nak smbung study kat skola akhirat tu yeh?
kalo betul,bgtau aku. skola akhirat? hehe. istilah aku je tu. ko faham faham
lahh kak ye.  :)

sepanjang 9 tahun kita member , aku harap kau dah masak dgn perangai aku.
haha. dah kot? thanks a lot yeh. kalo ko dengar masalah masalah aku tu..
thanks a lot. jaga relation dgn boy tu okay :)
aku tau dia baik dan syg kau, tapi.. aku lagi syg kau..
jaga diri kak.  :)
kalo ada jodoh tak kemana.  :)
amin. 




aku syg kau, even tak penah ckp kat ko depan depan.  :)
tapi kau tau tu kann??
hehe. 
take care.  :)

 As salam.

9 comments:

tak adew apew yang best pown said...

hey kamu..adex aq!!
sweet lorh nk nngz plk asenye..huhu

Hashikin Fuhairah said...

cehh, dah nangis cakap je lahhh. :))

SyedGraphiX said...

hahaha. sweet sangat XD

Ihsan Arifin said...

skola akhirat :)

Hashikin Fuhairah said...

hehehe. thanks syed . :)
hum, skola akhirat. hee. ;)

Ihsan Arifin said...

tenkiu doakan 'amin' :)

Hashikin Fuhairah said...

alright :)

Ihsan Arifin said...

btw, kes ponteng aritu dah setel :)

Ihsan Arifin said...

pos lah new entry ;)